Filmiku niestety nie mam
Mocowanie tak ze ostatnie mocowanie seryjnego jest pierwszym sportowego,a na tył pod belką jest otwór i zastosowałem spręzyne która usztywnia go.
Oczywiscie nic nie widac;)
Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2011-05-16, 22:00
ja później chcę wywalić jeszcze kata... zobaczymy jak wtedy będzie brzmiał bo środkowego nie chcę wywalać, za dużo na trasie latam więc łeb mi odpadnie
Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2011-07-04, 17:15
vst93, wymiary masz na tym rysunku zapożyczonym z aukcji http://www.tomas.com.pl/allegro/tlumiki/2x90.jpg a co do mocowania musiałem dorobić rurę i dospawać do niej pręcik dla podtrzymania jej, odkręcić jedno mocowanie (to bliżej tyłu ), do dołączonej do wydechu opaski dospawałem kawałek pręcika robiąc hak i te mocowanie przymocowałem do podłogi bagażnika W bagażniku widać 2 łepki śrub ale to w niczym nie przeszkadza masz tu fotki jakie robiłem przy montażu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum